L’Igualada Rigat s’imposa a l’Alcoi (5-3) i es classifica per a la Copa del Rei

L’Igualada Rigat s’imposa a l’Alcoi per 5 a 3 en un partit en què va anar de menys a més.

Els arlequinats han aconseguit el pas a la Copa quan encara falta una jornada per acabar la primera volta de l’OK Lliga. Contra l’Alcoi l’equip va començar marcant amb un gol de Gerard Riba. Tot i així, el conjunt alcoià va donar la volta al marcador. Quan faltaven 4 minuts per arribar al descans, Aleix Marimon va establir l’empat a 2. A la represa, els igualadins van anar per feina i es van col·locar amb un esperançador 4 a 2 amb gols de Bernat Yeste i Tety Vives. Malgrat que l’Alcoi va aconseguir el 4 a 3, de seguida Roger Bars va marcar el 5 a 3 resultat que acabaria sent definitiu.

El proper partit de l’Igualada Rigat serà el 8 de gener a la pista del Calafell.