L’Igualada Rigat s’imposa al Braga (4-2) i deixa l’eliminatòria ben encaminada per a la tornada a Portugal

L’Igualada Rigat s’imposa al Braga portuguès per 4 a 2 en el partit d’anada d’anada dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup.

Els arlequinats es van avançar als 16 minuts amb un gol de Nil Cervera. Era un bon pressentiment per encarrilar l’eliminatòria. Ara bé quan faltaven 6 segons per arribar el descans, el Braga va aconseguir l’empat a 1. A més, als 2 minuts de la represa  el conjunt portuguès va marcar l’1 a 2. Els homes de Cesc Fernández no es van intimidar per aquest resultat en contra. Així va ser que amb un gran joc col·lectiu Gerard Riba, Oriol Llenas i Aleix Marimon van marcar 3 gols més que deixaven el partit amb el 4 a 2 definitiu.

El partit de tornada dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup es jugarà el 25 de març a la pista del Braga. Amb tot, aquest dimecres, 15 de març, l’Igualada Rigat jugarà a la pista del Sant Cugat en partit de la 21a jornada de l’OK Lliga.