L’Igualada Rigat s’imposa al Calafell (3-2) amb un hattrick de Bernat Yeste

L’Igualada Rigat s’imposa al Calafell per 3 a 2 i suma la primera victòria a les Comes.

El d’ahir va ser un partit molt gran per als igualadins que van fer un joc molt fluid, sobretot a la segona part. De fet, al descans el resultat era d’empat a zero, però amb els arlequinats molt atents en defensa. A la represa va sorgir un nom propi, el del Bernat Yeste, que va marcar els 3 gols del conjunt igualadí a la segona meitat. El jove jugador arlequinat va fer l’1 a 0 als 10 segons, i el 2 a 0 al 7 minuts. Tot i així, poc després, el Calafell va marcar el 2 a 1. Quan faltaven 7 minuts per acabar, una vegada més Bernat Yeste, va aconseguir el 3 a 1. Malgrat tot, els igualadins van patir de valent perquè a 4 minuts per al final, l’equip del Baix Penedès va fer el 3 a 2. Els jugadors arlequinats van estar molt concentrats al tram final on, fins i tot, el porter Elagi Deitg va aturar una falta directa als darrers compassos del partit. A partir d’aquí l’equip va aguantar el resultat i l’Igualada va acabar guanyant amb el 3 a 2 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Mataró.

A la foto de Xavi Garcia: Bernat Yeste abraçat amb Ton Baliu, després de fer-li una gran assitència