L’Igualada Rigat s’imposa al Calafell (5-2) en un gran partit i encetarà el play-off pel títol contra el Deportivo Liceo

Contra el Calafell el resultat a la mitja part era d’empat a dos, amb dues dianes dels igualadins Aleix Marimon i Tety Vives.

A la represa, els jugadors de l’Igualada van sortir molt forts i als 8 minuts Gerard Riba va fer el 3 a 2. A partir d’aquí, l’equip del Baix Penedès va buscar la manera d’empatar, però la bona defensa dels arlequinats ho va impedir. Quan faltava un minut per acabar, Bernat Yeste va marcar dos gols més que suposaven el 5 a 2 definitiu.

El primer partit dels ¼ de final del play-off pel títol es jugarà d’aquí a dos caps de setmana a la pista del Liceo. Els altres emparellaments són Barça – Alcoi, Calafell – Lleida i Reus Deportiu Noia.

La nota negativa del partit de diumenge va ser la lesió de Roger Bars, que va rebre un cop al genoll i no va poder acabar el partit. Aquest dimarts està previst que li practiquin una ressonància per conèixer l’abast de la lesió.