L’Igualada Rigat s’imposa al Caldes i ja és 5è en solitari a l’OK Lliga

L’Igualada Rigat va guanyar el Caldes per 3 a 2 i ara és 5è en solitari a la classificació de l’OK Lliga.

El Caldes va inaugurar el marcador als 7 minuts però Sergi Pla va empatar al cap de pocs instants. A partir d’aquí, els arlequinats van buscar el gol de que els posés per davant tot i que  no aconseguien perforar la porteria contrària. Quan faltava un minut per arribar al descans Jordi Méndez va aconseguir el 2 a 1, però de seguida l’equip vallesà va tornar a empatar amb el que significava el 2 a 2. A la represa, l’Igualada va fallar una falta directa i un penal, encara que atacava sistemàticament a la recerca del gol que desempatés el partit. Al final va arribar el 3 a 2 gràcies a l’encert de Sergi Pla que va llançar una nova una falta directa que aquest cop sí que va acabar al fons de la porteria. A l’últim minut, el Caldes va treure el porter i va actuar amb 5 jugadors de pista però el resultat no es va moure més i l’Igualada es va imposar per 3 a 2.

Aquest dissabte l’Igualada Rigat visitarà la pista del Sarzana en el partit d’anada dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup.

Foto arxiu: Xavier Garcia

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López