L’Igualada Rigat s’imposa al Girona i suma la segona victòria a la pretemporada

El conjunt igualadí guanya el Girona per 2 a 0 i van demostrar molt bones sensacions.

Els arlequinats venien de guanyar a la pista del Noia per 5 a 6. Amb la victòria contra el Girona, els jugadors van demostrar que es troben a punt per iniciar l’OK Lliga d’aquí a dues setmanes. Amb tot, els va costar poder perforar la porteria contrària. Al descans, el marcador es mantenia amb empat a zero. Ara bé, als 2 minuts de la represa Bernat Yeste va engaltar un fort xut des del mig del camp que va suposar l’1 a 0. Els igualadins van seguir atacant i quan faltaven 5 minuts per acabar, Nil Cervera va aconseguir el 2 a 0, resultat que acabaria sent definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat disputarà un nou partit amistós a la pista del Sant Cugat.