L’Igualada Rigat s’imposa al Lleida Llista Blava i es manté a la zona alta de l’OK Lliga

L’Igualada Rigat s’imposa al Lleida Llista Blava per 3 a 2 i segueix 4rt a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats es van avançar amb un gol de Tety Vives als 3 minuts. Era un bon presagi per a un equip que volia començar l’any tornant a guanyar. Ara bé, poc després els lleidatans van aconseguir empatar. Els jugadors de l’Igualada no van desistir i quan faltava poc per al descans, Ton Baliu va marcar el 2 a 1. A la represa, el partit va seguir amb la mateixa tònica, amb els dos equips bolcats a l’atac. Quan faltaven 6 minuts per acabar, el Lleida va fer l’empat a 2. Amb tot, els igualadins no es van descentrar i al cap de poc, Jordi Méndez va marcar el 3 a 2, resultat que seria definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Voltregà.