L’Igualada Rigat s’imposa al Mataró i segueix fort en la lluita per la permanència

L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Mataró per 3 a 7 i demostra que està preparat per salvar la categoria.

Amb aquesta victòria el conjunt igualadí és 11è a la classificació de l’OK Lliga, en zona de promoció i a 4 punts de la permanència absoluta. En el partit d’ahir, els arlequinats van fer un bon joc en defensa i van estar molt efectius en atac. Al descans, l’Igualada guanyaven per 1 a 3 gràcies als gols de Ton Baliu, Bernat Yeste i Roger Bars. Ara bé, només començar la segona part el partit es va complicar. El Mataró va fer el 2 a 3 als 6 segons; Ton Baliu va aconseguir el 2 a 4 mig minut després; i de seguida, el Mataró va tornar a marcar amb el que suposava el 3 a 4. A partir d’aquí, els arlequinats van saber aturar el partit i amb un joc molt seriós van acabar establint el 3 a 7 definitiu gràcies a dues dianes d’Aleix Marimon i una altra de Marc Palau.

Aquest diumenge l’Igualada Rigat disputarà el segon partit que té ajornat. Jugarà a les Comes contra el Lleida a les 18.05 h. El podreu escoltar en directe per Ràdio Igualada.