L’Igualada Rigat s’imposa al Noia (2-1), tot i haver de remuntar un gol inicial del conjunt de Sant Sadurní

L’Igualada Rigat es va imposar al Noia per 2 a 1, tot i que va haver de remuntar un gol inicial de l’equip de Sant Sadurní.

El Noia es va avançar a la primera meitat amb una diana aconseguida als 12 minuts. De tota manera, els jugadors igualadins no es van desesperar i, poc després, Tety Vives va aconseguir l’empat a 1 en una jugada ràpida d’atac. A la represa, els arlequinats van sortir molt forts i van disposar de diferents oportunitats per marcar. Quan faltaven 11 minuts per acabar, els àrbitres van assenyalar la 10a falta directa del Noia, el que suposava falta directa per als igualadins. La va llançar Sergi Pla i va aconseguir el que significava el 2 a 1. Als últims minuts, l’equip de Sant Sadurní es va bolcar a l’atac, però el porter igualadí Elagi Deitg va refusar totes les boles que li van arribar. A més, als darrers instants el Noia va jugar sense porter, amb 5 jugadors de pista, tot i que el resultat no es va moure més. Al final, victòria dels arlequinats per 2 a 1, que ara són 6ns a la classificació, a l’espera del que faci aquest dimecres el Lleida contra el Calafell.

Aquest diumenge l’Igualada Rigat visitarà la pista del Girona, el penúltim classificat de l’OK Lliga.

Foto arxiu: Xavier Garcia