L’Igualada Rigat s’imposa al Sant Cugat (4-1) després de remuntar un gol en contra

L’Igualada Rigat s’imposa al Sant Cugat per 4 a 1 després de remuntar un gol en contra.

Els arlequinats van sortir freds i això ho va aprofitar el conjunt vallesà per marcar el 0 a 1 als 9 minuts de la primera part. Tot i així, els igualadins no es van descentrar i al cap de poc van aconseguir l’empat a 1 amb un gol de Bernat Yeste. A la segona part, els homes de Cesc Fernández van començar a assetjar la porteria contrària i en qüestió de pocs minuts, Mats Zilken va marcar dos gols que deixaven el marcador amb un favorable 3 a 1. Quan faltaven 11 minuts per acabar, Roger Bars va aconseguir el 4 a 1, resultat que acabaria sent el definitiu. En aquests moments, el conjunt arlequinat és 6è a la classificació empatat amb el Reus Deportiu i el Noia.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Noia en un partit clau per situar-se a la zona alta de l’OK Lliga.