L’Igualada Rigat s’imposa al Taradell (6-9), amb 6 gols de Jordi Méndez, i ja és 3r a l’OK Lliga

L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Taradell per 6 a 9, amb 6 gols de Jordi Méndez.

Amb aquesta victòria l’Igualada és 3r a la classificació de l’OK Lliga. El conjunt arlequinat va sortir molt fort i al mig minut de la primera part, Jordi Méndez va transformar un penal que significava el 0  a 1. Els jugadors de l’Igualada es van acostar a l’àrea contrària, però va ser el Taradell qui va donar la volta al marcador i es va situar amb un resultat de 2 a 1. Tot i així, els igualadins no es van descentrar i en qüestió de 3 minuts, els homes de Cesc Linares van fer 4 dianes que significaven el 2 a 5, amb 3 gols de Méndez i un de Tety Vives. A la represa, el Taradell va marcar de seguida, però al cap de pocs segons, Jordi Méndez i Sergi Pla van fer 2 gols més que suposaven el 3 a 7. Quedaven per davant 15 minuts i el partit encara no estava liquidat. Una vegada més, en qüestió d’un parell de minuts, el resultat va tornar a moure’s i va passar a ser 5 a 8, amb un nou gol de Jordi Méndez. Als últims instants, Marc Palau va fer el 5 a 9. Tot i així, el Taradell encara va fer un nou gol que situava el 6 a 9 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Caldes en un nou partit de l’OK Lliga.