L’Igualada Rigat s’imposa al Voltregà en un final d’infart i ja és 3r a l’OK Lliga

L’Igualada Rigat s’imposa al Voltregà per 4 a 2, gràcies a dos penals que va marcar als últims segons de partit.

El partit va començar malament per als igualadins que no acabaven de trobar el bon joc. Això ho va aprofitar el Voltregà per marcar el 0 a 1, als 3 minuts de partit. A partir d’aquí, els arlequinats van començar a agafar la iniciativa i poc després Roger Bars va fer una bona jugada que va culminar amb l’empat a 1. L’Igualada jugava molt bé, però quan faltaven 3 minuts per arribar al descans, una falta directa molt discutida a favor del Voltregà va suposar l’1 a 2 a favor de l’equip de Sant Hipòlit. A la represa, els arlequinats van sortir molt forts, tot i que als primers minuts va fallar dues faltes directes.  El conjunt de la capital de l’Anoia no es va descentrar i quan faltaven 6 minuts per acabar, Roger Bars va aconseguir el gol que suposava l’empat a 2. Al tram final el partit va ser vibrant i quan faltaven 11 segons per a acabar, Tety Vives va transformar un penal que significava el 3 a 2. El Voltregà va jugar sense porter a la recerca de l’empat, però un nou penal a favor de l’Igualada el va tornar a transformar Tety Vives que establia el 4 a 2 definitiu.

Ara l’Igualada Rigat atura l’OK Lliga. Aquest dissabte jugarà a les Comes el partit de tornada dels 1/8 de final de la World Skate Europe Cup contra l’Scandiano d’Itàlia. A l’anada, els arlequinats van caure per un ajustat 4 a 3.

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares