l’Igualada Rigat s’imposa al Voltregà i fa un gran salt per classificar-se per a la Copa

L’Igualada Rigat es va imposar al Voltregà per 3 a 1 i ha fet un pas de gegant per classificar-se per a la Copa del Rei.

Els arlequinats tenen 7 punts de marge quan només en falten 9 per acabar la primera volta. El partit va començar amb poques ocasions de perill per part dels dos equips,el que demostrava que es tenien molt de respecte. De tota manera, quan faltaven 5 minuts per acabar la primera meitat, Oriol Vives i Sergi Pla van marcar dos gols que significaven el 2 a 0 per a l’Igualada. Això sí, poc després el Voltregà va aconseguir el 2 a 1, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, els igualadins van sortir amb força prudència, però als 12 minuts Ton Baliu va establir el 3 a 1 que donava tranquil·litat als igualadins. A partir d’aleshores, els dos equips van disposar de diverses ocasions per marcar, tot i que es va mantenir el 3 a 1 a favor de l’Igualada.

Aquest divendres l’Igualada Rigat visitarà la pista del Vendrell.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López