L’Igualada Rigat s’imposa per la mínima al Girona i segueix a la zona alta de l’OK Lliga

L’Igualada Rigat guanya el Girona per 1 a 0 i segueix 4rt a la classificació de l’OK Lliga, empatat amb el Noia que és el 3r.

El partit va començar sense gaires ocasions de perill i la prova és que al descans el marcador es va mantenir amb l’empat a zero. A la represa, els dos equips van sortir més forts i buscant la porteria contrària. Tot i així, els dos porters aconseguien aturar totes les boles que li arribaven. Ara bé, als 3 minuts de la segona part Roger Bars va transformar una falta directa que significava l’1 a 0. Era un moment important per almenys aguantar el resultat que li donava la victòria provisional. El Girona no es va rendir, però el portier de l’Igualada Elagi Deitg va aturar dues faltes directes que van servir perquè els igualadins acabessin guanyant el partit per 1 gol a 0.

Aquest cap de setmana l’Igualada no tindrà partit de l’OK Lliga perquè disputarà l’anada dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup a la pista del Barcelos portuguès.