L’Igualada Rigat suma la primera victòria contra l’Alcoi amb una remuntada espectacular

L’Igualada Rigat derrota l’Alcoi per 4 a 3 gràcies a remuntar un 1 a 3 en contra en menys de dos minuts.

Els arlequinats van fer una mala primera part i al descans ja perdien per 0 a 2. A la represa, l’equip va sortir millor i Marc Palau va reduir distàncies amb el que suposava l’1 a 2. Els igualadins es trobaven amb forces per marcar més gols, malgrat que poc després l’Alcoi va fer l’1 a 3. Ara bé, els jugadors de l’Igualada no es van resignar i en un tram de menys de 2 minuts van donar la volta al marcador. Dos gols de Marc Palau i un altre de Bernat Yeste van deixar el resultat amb un increïble 4 a 3, que acabaria sent definitiu.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Caldes.