L’Igualada Rigat suma un punt que sap a poc a la pista del Lleida

L’Igualada Rigat empata a 3 a la pista del Lleida, tot i que guanyava 1 a 3 quan només faltaven 3 minuts per acabar el partit.

Els arlequinats es van avançar als 2 minuts gràcies a un gol de Gerard Riba. Era un bon presagi per imposar-se a un equip de la zona alta. Ara bé, quan faltaven 12 minuts per arribar al descans, el Lleida va aconseguir el gol de l’empat. A la represa, els igualadins van anar per feina i Bernat Yeste i Gerard Riba van marcar dos gols que deixaven l’equip amb un il·lusionant 1 a 3 a poc del final. Amb tot, els lleidatans no van donar res per perdut i quan faltaven 3 minuts per acabar van marcar dos gols molt seguits que situaven el marcador amb el 3 a 3 definitiu. Amb aquest empat, els arlequinats segueixen 9ns a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Girona.