L’Igualada Rigat supera l’eliminatòria dels vuitens de final de la WS Europe Cup, però acaba perdent a la tornada davant un Lió molt superior (6-4)

L’igualada Rigat perd a la pista del Lió francès per 6 a 4, tot i que ha superat l’eliminatòria per un global de 17 a 7.

Els arlequinats havien fet la feina.al partit d’anada quan es van imposar a les Comes per 13 a 1. Dissabte, la decoració va ser totalment diferent. El conjunt igualadí va fer un mal partit i va arribar al descans amb una derrota momentània per 3 a 2. A la represa, els igualadins van empatar a 3 i a 4. Ara bé, als darrers minuts el Lió va fer 2 gols més que suposaven el 6 a 4 definitiu.

Aquest dimecres, l’igualada Rigat torna a l’OK Lliga. Rebrà a les Comes la visita del Voltregà.