L’Igualada Rigat treu un empat de la pista del Sant Cugat (2-2) que no acaba de fer el pes

El partit va començar amb poques ocasions de perill per part dels dos equips. Ara bé, quan faltaven 9 minuts per arribar al descans, Nil Cervera va fer un llançament des del mig del camp que va sorprendre el porter del Sant Cugat. L’igualadí va marcar el zero a 1, resultat que es va mantenir fins al descans.

A la represa, els arlequinats van sortir molt verticals però van desaprofitar les oportunitats de què van disposar. A més, els vallesans van donar la volta al marcador i es van situar amb un aparatós 2 a 1. A la recta final, Gerard Riba va establir l’empat a 2, un marcador que acabaria sent definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Noia.