L’Igualada salva un punt a Torredembarra (2-2) amb un gol de Palet a l’últim minut

El Club Futbol Igualada va empatar a 2 al camp del Torredembarra gràcies a un gol d’Enric  Palet a l’últim minut del partit. Els homes de Martí Alavedra van tornar a exhibir un bon joc, però no es van poder posar per davant en cap moment. Al descans el resultat era  d’empat a zero, fins que el conjunt tarragoní va aconseguir el primer gol. Al cap de pocs minuts  Jonny Fernández va  aconseguir  l’1 a 1, però el Torredembarra es va tornar a posar per davant amb el 2 a 1. Quan faltava 1 minut per acabar i en ple domini de l’Igualada, Enric Palet va fer el 2 a 2 que li donava un punt d’or als igualadins. Diumenge vinent, el Club Futbol Igualada rebrà la visita a les Comes del Reddis.