L’Igualada HC s’imposa a Lloret (0-3) i ja és 5è a l’OK Lliga

L’Igualada Hoquei Club es va imposar a la pista del Lloret per 0  3 i ja és 5è a la classificació de l’OK Lliga.

Oriol Vives va aconseguir el 0 a 1 als 5 minuts de la primera part, un gol que va donar una gran tranquil·litat als jugadors de l’Igualada. A partir d’aquí, els arlequinats van actuar amb una gran intel·ligència i es van plantar diverses vegades a l’àrea contrària. A l’inici de la segona part el mateix Oriol Vives va marcar el 0 a 2, amb un gol que deixava molt ben encaminat el partit. Quan faltaven 4 minuts per acabar, Sergi Pla va establir el 0 a 3, un marcador que ja seria definitiu.

Aquest dissabte l’Igualada jugarà la tornada dels 1/8 de final de la Copa de la CERS a la pista del Lleida. A l’anada, es va imposar per 4 a gols a 3.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López