icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’#Igualada Urban Running Night Show 2019 se celebrarà el 21 de setembre, compartint cap de setmana amb la caminada Alzheimer Race

Igualada viurà l’edició 2019 d’un dels seus esdeveniments esportius més destacats, l’Igualada Urban Running Night Show (IURNS), el proper 21 de setembre, tornant a oferir una àmplia proposta esportiva i lúdica, amb el seu ja habitual esperit familiar: curses, activitats, actuacions musicals i animació per a totes les edats. Enguany, a més, la iniciativa guanya un important component solidari, ja que compartirà cap de setmana amb la caminada Alzheimer Race, que promou el Consorci Sociosanitari d’Igualada en col·laboració amb l’Associació de Familiars d’Alzheimer i Altres Demències de l’Anoia. Així doncs, dissabte es podran disputar les habituals proves de l’Igualada Urban de 10km –destinant 1 euro de cada inscripció a la lluita contra aquesta malaltia–, de 5km, de patinets i de cotxets de nadons. L’endemà diumenge al matí, se celebrarà l’Alzheimer Race, que enguany se centrarà en la caminada solidària.

L’Igualada Urban Running Night Show arriba a la seva vuitena edició consolidat com un dels esdeveniments esportius i comercials que cada any aplega un major nombre de persones a la capital de l’Anoia, amb prop de tres mil participants en les seves diferents disciplines l’any 2018. La informació i les inscripcions de l’esdeveniment, que impulsa l’Ajuntament d’Igualada, es podran trobar properament al web urbanrunning.cat.

tornar_radioIgualada