icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’igualadí Joan ‘Xinu’ Doncel fitxa com a entrenador del Burguillos Extremadura a l’OK Lliga Plata, en una aventura “molt curiosa però apassionant”

L’equip està format per 7 jugadors catalans i 3 d’extremenys. Durant la temporada, Doncel s’entrenarà amb els jugadors catalans a diferents pavellons de Catalunya i només es trobaran amb la resta de la plantilla durant els partits. Això significa que quan juguin com a locals marxaran amb avió el divendres al matí i s’entrenaran per la tarda. Posteriorment, disputaran el partit el dissabte i tornaran a Catalunya el diumenge. El nou equip del tècnic igualadí es troba a Burguillos del Cerro, una localitat del sud de Badajoz de 3 mil habitants.

Joan Doncel es mostra molt engrescat de començar aquesta aventura tan peculiar i malgrat que reconeix que és “un projecte una mica curiós i una mica diferent, ells tenen una grandíssima il·lusió per mantenir la categoria. Si ho aconseguim, per a ells seria com guanyar una Champions, entre cometes”. Doncel també sap que jugar d’aquesta manera serà més complicat que si tothom estigués a Burguillos. Tot i així, assegura que “intentarem cohesionar l’equip. Sabem que no serà fàcil, però no deixarem de treballar per aconseguir-ho”.

A banda de ser entrenador del Burguillos, Joan Doncel també és el seleccionador dels Països Baixos d’hoquei patins.

 

tornar_radioIgualada