icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’igualadí Jordi Méndez ja planifica la nova temporada com a jugador del Lodi a la lliga Italiana d’hoquei patins

Amb la temporada liquidada, l’exjugador de l’Igualada Rigat ja pensa en italià. Si els problemes sanitaris no ho impedeixen, la temporada vinent Méndez jugarà en un dels equips top de l’hoquei patins mundial. És per això que no vol perdre l’oportunitat que li ha donat la gran campanya que ha fet en la curta temporada 2019-20.

I és que aquest any tot s’ha precipitat. Segurament, ara Méndez i l’Igualada haurien d’estar jugant un llarg playoff per decidir el campionat de lliga. Però ja fa temps que la Federació Espanyola de Patinatge va decidir abaixar la persiana, de manera que tot s’ha acabat abans d’hora. També és cert que a Jordi Méndez ja li agradaria poder estar amb els que seran els seus companys la temporada vinent, però això no podrà ser fins que no arribi el mes de juliol. Mentrestant, li toca fer una primera presa de contacte amb la seva nova plantilla.

Jordi Méndez, malgrat que és un noi molt jove, no es vol precipitar. Ara espera poder passar un bon estiu i quan comenci la nova temporada ja es veurà. Cal tenir present que Jordi Méndez ha estat el jugador revelació de la temporada 2019-20 a l’OK Lliga en que durant diverses jornades es va situar al capdamunt de la classificació de golejadors.

tornar_radioIgualada