icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÀUDIO – L’igualadí ‘Paunezz’, Carles Pauné, classificat per la 20na edició del Sona9

El jurat del concurs Sona9 ja ha seleccionat els 18 artistes classificats a la primera fase del certamen de grups emergents del panorama català, entre els quals s’hi troba l’igualadí Carles Pauné (paunezz), que interpreta música pop folk d’autor.

Sorgit durant el confinament, el projecte paunezz pren de punt de partida uns esbossos de cançons cantautorils, que sota la producció de Jan Aygua han cobrat vida. Amb referencies indie i folk actual, proposa un repertori íntim i de cançons tristes, cuinades a foc lent entre Igualada i Sabadell. Carles Pauné és també el guitarrista del grup anoienc de pop festiu JOKB.

L’EP de cinc temes presentat «ha estat la manera de fer el confinament més amè i a la vegada un exercici d’endreça d’idees i sentiments; i la conciliació amb referents musicals com James Blake, Fionn Regan, Bon Iver o El Petit de Cal Eril”, explica Pauné. Ha comptat amb la col·laboració d’amics que han ajudat amb el seu feedback, material, o deixant part del seu talent enregistrat.

Paunezz, juntament amb els altres grups classificats oferirà un concert a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el dia 10 de setembre. El jurat elegirà quatre grups i el públic el cinquè, que passaran directament a fase final. Les darreres proves del Sona9 2020 seran els concerts acústics a iCat i les gravacions a la Bucbonera Studios, que es realitzaran entre el 5 i el 31 d’octubre. Els 3 artistes que superin aquesta darrera fase passaran a la final del Sona9 2020 prevista pel 18 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.

L’edició 2020 del Sona 9

Tot i les dificultats provocades per la crisi sanitària, la 20a edició del Sona9 ha assolit una participació històrica de 139 artistes d’arreu dels Països Catalans. En total s’han presentat 118 candidats de Catalunya, 11 de les Balears, 9 del País Valencià i 1 d’Andorra. La xifra representa la més alta dels darrers sis anys i curiosament és la mateixa quantitat de grups que es va inscriure a la primera edició.

ESCOLTA una de les cançons de Paunezz

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada