icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’igualadí PAUNEZZ presenta el seu primer single HIVERN

HIVERN és la primera estació de l’any i el primer avançament de les cançons de paunezz. El tema té una sonoritat atmosfèrica i és un cant a l’esperança. Parla de la dificultat d’oblidar a algú per poder seguir endavant. És una cançó d’amor i nostàlgia. És una cançó trista.

Aquesta cançó està inclosa en l’EP titulat EP#1 que es publicarà el 14 de gener de 2021. Escrit, produït i enregistrat durant el confinament, són cançons autobiogràfiques que tracten temes com l’amor, la solitud, el fer-se gran, la salut mental o la quotidianitat més absurda. Sempre des de la veritat i la perspectiva post adolescent.

PAUNEZZ és el projecte musical liderat per Carles Pauné (Igualada, 1997) que es troba al punt mig entre el pop d’autor i l’electrònica. Sota la producció musical de Jan Aygua, el projecte beu de referències de l’indie i el folk actuals i es plasma en cançons atmosfèriques i envolvents. Les lletres són senzilles i directes i tenen un fort component nostàlgic, fins i tot trist. Paunezz vol fer bandera del que anomena música trista, però sense que necessàriament s’hi atribueixi una connotació́ negativa, ja que trist no ha de voler dir dolent.

Més enllà de la música, paunezz compta amb un equip al darrere integrat per professionals del món de l’art, la fotografia i l’audiovisual que complementen el projecte en la seva vessant més visual i convertint-la en un dels punts forts.

tornar_radioIgualada