icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’igualadí Pere Brescó entre els 10 millors ginecòlegs d’Espanya

El primer Monitor de Reputación Sanitaria (MRS), que es va publicar a finals del 2014, situava al Dr. Pere Brescó Torras, cap de servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital d’Igualada, entre els 10 metges especialistes en aquesta branca de la medicina més ben valorats de l’estat espanyol.

Aquest estudi inclou 8 rànquings de reputació sanitària: millors hospitals, serveis clínics, professionals metges i infermers, laboratoris farmacèutics, fàrmacs, fabricants de productes sanitaris de l’àmbit infermer, productes sanitaris i companyies d’assegurances sanitàries.

Es tracta d’un estudi independent, que compta amb un Consell Assessor format pels presidents dels Consells Generals de Metges i Infermers, Associacions de Pacients i Periodistes sanitaris, així com persones de reconegut prestigi i una àmplia trajectòria en llocs de responsabilitat de la sanitat estatal.

L’estudi integra la valoració de membres de tots aquests àmbits, i incorpora l’anàlisi de 214 indicadors objectius de qualitat i rendiment assistencial, a més d’una avaluació de mèrits reputacionals, realitzada pels tècnics de l’Instituto Análisis e Invetigación, empresa dedicada a estudis de mercat, responsable del treball de camp.

Aquest reconeixement públic és fruit d’un treball de molts anys en la pràctica de la ginecologia i l’obstetrícia, des de l’àmbit hospitalari i d’assistència primària, i que ha anat combinat amb una llarga i extensa trajectòria en el món de la formació en noves tecnologies i procediments tant diagnòstics com quirúrgics, destinats des d’estudiants de medicina a metges amb experiència però que necessitaven una actualització en el seu dia a dia professional.

tornar_radioIgualada