icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

L’índex de risc de rebrot a #Igualada baixa gairebé 100 punts en un dia i es situa en 335. Malgrat tot NO ABAIXEM LA GUÀRDIA

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, apunta que els indicadors són millors, però no cal relaxar-se. Castells recorda que tot el que sigui estar per sobre de 100 és preocupant. L’alcalde apunta que estarem en un escenari de dents de serra, de pujades i baixades. La taxa de reproducció va a la baixa, però continua per sobre d’1, (+1,27) i per tant això vol dir que la pandèmia creix.

L’alcalde d’Igualada explica també que han ordenat a la Policia Local que faci un control estricte del seguiment de les normes que marca el PROCICAT. Castells apunta que la policia serà molt rigorosa en el compliment de normes amb l’objectiu per protegir-nos a nosaltres i a la resta.

Marc castells també comenta que la ciutadania ha de ser conscient que l’Hospital no pot ser un focus de contagi. El centre ha radicalitzat el protocol de visites, i és per això que es demana a la ciutadania que no vagi a fer visites a l’Hospital. Seria molt greu, diu l’alcalde, que per no actuar de manera responsable hi hagués un brot dins de l’Hospital d’Igualada. L’alcalde demana comprensió a la ciutadania.

tornar_radioIgualada