icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques ha tramitat unes 600 baixes per la Covid-19 corresponents a residents d’#Igualada i la Conca d’Òdena

Des de l’inici de la pandèmia, aquest servei ha treballat intensament per atendre les qüestions plantejades des del sistema sanitari, i en especial des de l’atenció primària, per facilitar als metges de família la gestió de les incapacitats temporals (IT) derivades d’aquesta malaltia.

En el cas de la Conca d’Òdena aquest servei va dissenyar i aplicar un procediment específic per simplificar al màxim la tramitació administrativa. En aquest sentit, l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques ha tramitat, fins aquesta setmana, en aquest territori unes 600 baixes, un terç de les previstes. Amb aquestes gestions, d’una banda, s’ha evitat que aquestes baixes fossin tramitades per facultatius d’atenció primària, el que hagués representat una càrrega addicional a professionals sobrecarregats per la situació de la pandèmia. D’altra banda, s’ha evitat també que la ciutadania hagués de fer gestions presencials donat el confinament, contribuint així a complir la recomanació de no circulació de persones per evitar contagis.

 

tornar_radioIgualada