icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Llàgrimes de Sant Llorenç i música a l’Observatori de Pujalt

El proper 12 d’agost l’Observatori de Pujalt obrirà les portes per tal de portar a terme l’observació de la pluja d’estels dels Perseids, “Les Llàgrimes de Sant Llorenç”. Enguany amb algunes novetats. Al llarg de la tarda i nit es portaran a terme 3 activitats diferenciades que seran possibles fer-les totes tres, o fer-ne dues o fer-ne sols una.

Abans de l’observació dels Perseids, la novetat més important és el concert musical que ens oferirà en Raül Benéitez. Serà de 22h a 23h a l’observatori astronòmic. Aquest concert musical barrejarà música, poesia i cançó. Una vegada acabat el concert es portarà  a terme una xerrada, a l’observatori meteorològic, per introduir el fenomen de la pluja d’estels i acte seguit es portarà a terme l’observació al jardí de l’observatori. Per tal de portar a terme l’observació es recomana portar una màrfega per tal de poder-se estirar i roba per abrigar-se. A part d’aquestes dues activitats, concert i observació dels Perseids, a la tarda es portarà a terme, de 18h a 20h, d’una visita pels diferents aparells de l’Observatori, observació solar i la realització d’algun experiment.

Les tres activitats tenen un cost de 15€ per persona, dues activitats 10€ i l’observació tan sols dels Perseids 3€. Els nens de 7 a 14 anys tenen un preu reduït de 10€, 7€ i 2€ en funció de si fan les 3 activitats, dues o una. Pels menors de 7 anys és gratuït. Per tal de reservar cal enviar un whatsapp al 636 505 197. Més informació a www.observatoridepujalt.cat

tornar_radioIgualada