icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Llegir en català’ presenta coberta i autors del llibre de La Marató dedicat a la diabetis i obesitat

VLLG? / ACTUALITAT

‘Llegir en català’, l’Associació d’Editorial Independents a fet pública a través de la seva pàgina web la coberta i la llista d’autors que participaran en el nou llibre de La Marató de TV3, enguany dedicat a la malaltia de la diabetis i l’obesitat. D’aquesta manera ‘Llegir en català’ es fa càrrec de la seva publicació contribuint en aquest projecte solidari.

El proper dijous dia 12 de novembre es presentarà públicament als mitjans aquest volum que aplega 16 autors amb els seus respectius relats.

ELS AUTORS 

Margarida Aritzeta, autora d’una trentena d’obres. Entre els seus títols més recents hi haL’amant xinés, novel·la publicada a Llibres del Delicte. L’Avi (Lluís Recasens), humorista gràfic, il·lustrador i guionista, membre dels col·lectius El Web Negre i Cartoon Movement. Joan Benesiu ha publicat recentment Gegants de gel a Edicions del Periscopi, novel·la que ha estat distingida amb el Premi Llibreter 2015.

Sebastià Bennasar, gran estudiós del gènere negre, ha publicat, entre d’altres, les novel·les Els blaus de l’horitzó i Jo no t’espere a El Gall Editor. Esperança Camps és consellera de Participació, Transparència i Cultura del Govern Balear i coautora de Vertigen, a Sembra Llibres. Roser Capdevila es il·lustradora, creadora de la popular sèrie de llibres Les Tres Bessones i distingida amb la Creu de Sant Jordi.

Antònia Carré-Pons és medievalista, i a Editorial Meteora ha publicat les novel·lesRellotges en temps de pluja i És l’amor que mou el cel i les estrelles. Jordi Cervera, periodista i escriptor, ha publicat novel·les i llibres de poesia i manté la pàgina cultural “El blog de Jordi Cervera”. Cristina Curto és il·lustradora i ha participat en publicacions col·lectives tant a casa nostra com al Regne Unit.

Anna Fando, artista conceptual i gestora cultural, i ha rebut la Menció Especial d’Art Jove a Girona. Mercè Foradada té una sòlida obra narrativa, i ha publicat a Saldonar el recull de relatsCom una reina i la novel·la La Casa VerdaMartí Gironell, periodista de TV3 i col·laborador a El Punt Avui, és autor de novel·les d’èxit com El pont dels jueus, traduïda a diverses llengües.

Teresa Juvé, pedagoga i escriptora, ha publicat a Editorial Meteora la novel·la històrica i detectivesca La Trampa, i la seva autobiografia Tu ets joLyona (Marta Puig), realitzadora i il·lustradora, ha participat en l’edició de llibres d’autors com ara Santi Balmes o Enric Pardo. Ferran Martín, guionista, il·lustrador i humorista gràfic, ha publicat la seva antologia de vinyetes al llibre CatacrackJordi Nopca, escriptor, periodista i traductor, ha guanyat el premi Documenta amb el llibre de relats Puja a casa.

Font/enllaç: ‘Llegir en català’ Associació d’Editorials Independents / La Marató TV3

Article/post 1278 – Vols llegir? – volsllegir.cat

tornar_radioIgualada