icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Lliurats els ajuts a empreses igualadines de nova creació #Igualada

L’Ajuntament d’Igualada ha lliurat aquest mes de setembre els ajuts econòmics a diferents empreses de la ciutat que van iniciar l’activitat durant l’any passat. L’alcalde, Marc Castells, i el regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcé, han visitat les empreses que s’han acollit a la línia de subvenció i han pogut conèixer de primera mà els respectius projectes dels seus emprenedors. Les visites han servit, a més, per informar els nous empresaris d’altres possibles subvencions i vies de suport a la seva activitat que els ofereix l’Ajuntament d’Igualada.

Els beneficiaris d’aquests ajust han estat, en concret, set projectes emprenedors que, acollint-se a la convocatòria que cada any obre el departament municipal de Dinamització Econòmica per donar suport a les empreses i cooperatives de nova creació, han rebut diferents subvencions. Pertanyen a sectors diversos com l’alimentació, les noves teràpies, la perruqueria, l’assessoria, les botigues de moda o la restauració.

Les ajudes s’atorguen a empreses de nova creació que s’ubiquin al municipi d’Igualada i que hagin fet inversions en immobilitzat material, hagin formalitzat una contractació labora (l’empresari individual en queda exempt) i hagin acreditat la viabilitat tècnica, econòmica i financera del projecte.

Podeu veure les fotografies de les visites en aquesta galeria:

DSC_0521

 

tornar_radioIgualada