icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’OK Lliga, una competició que no s’acaba de decidir

L’OK Lliga segueix sense desencallar-se i això preocupa l’Igualada Rigat. La setmana passada, la Federació Espanyola de Patinatge va decidir que encara no ha donat per acabades les competicions, malgrat que la majoria de clubs, entre el que s’hi troba l’entitat arlequinada, no volen jugar ni a porta tancada ni més enllà del mes de juny. Ara bé, no tots els equips van en la mateixa direcció. N’hi ha que pretenen acabar la temporada encara que sigui fora de termini, tal com apunta la Federació. Per això, l’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares, no se sent gens bé amb aquesta situació. Tot plegat es viu amb força incertesa des de la seu de l’equip arlequinat que no sap encara si podrà disposar del pavelló de les Comes. I naturalment, perquè s’ha de veure quan es poden tornar a jugar partits.

El cert és que per a Francesc Linares haver de jugar el que resta de temporada no deixa de ser un despropòsit. Queda per davant una jornada de la temporada regular i un llarg play-off que es va crear per donar emoció a aquest esport i acontentar els afeccionats. Ara bé, malgrat tot la plantilla de l’Igualada Rigat no s’atura i segueix entrenant-se de valent. I és que els jugadors no poden perdre la forma. Una aturada tan llarga els podria costar el llarg treball que han anat fent des que va començar la pretemporada.

Tard o d’hora s’haurà de saber si es podrà reprendre la competició o si s’acabarà i de quina manera. El que sí que queda clar és que a la seu de l’Igualada Rigat només pensen amb la temporada vinent.

tornar_radioIgualada