icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’oposició celebra que l’alcalde denegui l’autorització a Monbus per fer un aparcament nocturn a l’estació

Els grups municipals del PP i socialista van decidir retirar tres mocions previstes en el ple d’aquesta setmana relacionades amb la instal.lació d’un sortidor de combustible, un netejador de busos, i un aparcament nocturn per autobusos a la zona de l’estació. La decisió de l’alcalde de firmar un decret per denegar aquestes autoritzacions ha fet que PP i PSC hagin retirat les mocions. En aquest sentit, el portaveu del grup municipal socialista, Jordi Riba, diu que ho celebra, i creu que una estació està pensada per donar servei als passatgers, no pas d’aparcament nocturn per a les companyies.

Per la seva banda, el portaveu del PP, Joan Agramunt, aplaudeix l’acció del govern, però li retreu que s’hagin precipitat en aquest tema. De tota manera, Agramunt diu que més val tard que mai per rectificar. Des d’ERC creuen que el govern ha triat l’opció més correcta.

Finalment, el regidor de PxC, Robert Hernando, afirma que l’únic partit que ha fet un seguiment del tema ha estat la seva formació, i que la resta de representants municipals han anat a remolc i tard. Hernando també ha mostrat el seu temor que el projecte s’aturi ara per eleccions, i es torni a recuperar després del 24 de maig. En aquest sentit, l’alcalde va declarar que això no passarà.

I els veïns, tot i avortar el projecte, van anar al ple a mostrar el seu enuig

Una representació dels veïns del Barri de Montserrat es van desplaçar al ple per mostrar la seva indignació amb l’alcalde. Li reclamen, en una intervenció, que demani perdó als veïns, i que afirmi amb contundència que no permetrà tirar endavant aquest projecte. Només d’aquesta manera, deia un ciutadà que va intervenir en el ple, aconseguiran recuperar la confiança en l’alcalde i amb l’Ajuntament. En aquest sentit, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells,  es va comprometre, en sessió plenària, a no tirar endavant aquest projecte.

tornar_radioIgualada