icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Skate Park del Parc Central d’#Igualada s’omplirà aquest dissabte d’acrobàcies amb el BMX Freestyle ‘Bikeparadise’

L’Skatepark del parc Central d’Igualada serà l’escenari aquest dissabte de la BMX Freestyle “Bikeparadise” una competició ciclista que du a terme l’Skate Park del Parc Central.

La competició s’iniciarà amb les categories Júnior i Expert que mostraran les seves habilitats des de les 10 del matí a les 5 de la tarda al bowl de l’Skate Parc. A partir de les 6 de la tarda es durà a terme la part més professional d’aquesta competició amb un gran espectacle que comptarà amb experts de la BMX. Paral·lelament, de 12 a una del migdia i de 5 a 6 de la tarda hi haurà diversos monitors a la zona de pumptrack per dinamitzar l’espai i donar consells als nens i nenes que vulguin utilitzar aquesta instal·lació esportiva. El BMX Freestyle és una competició que ja s’havia dit a terme als anys vuitanta al pavelló de les Comes i que es va deixar de fer. És per això que ara es pretén recuperar l’essència d’unes proves que han tingut molta rellevància a Igualada i a la comarca. En aquest sentit, cal tenir present que dels inicis d’aquest esport la ciutat d’Igualada n’ha estat referent.

La regidora d’Esports, Patrícia Illa, acompanyada del promotor d’aquest esdeveniment, Jaume Sala han refermat que no es una competició nova sinó que recupera l’essència de les que s’han fet des de sempre a Igualada i a la comarca, que des dels inicis d’aquest esport n’ha estat referent tal i com ha explicat Sala.i com ha explicat Sala.

Patrícia Illa, ha animat a tothom a descobrir aquest esport i a apropar-se a aquesta competició per veure un veritable espectacle alhora que diferents monitors ensenyaran als més petits el funcionament del Pump Track per tal d’evitar incidents i aprofitar-lo al màxim.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada