icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

@LucLoren i @HiClavero guanyen els Premis Millor Youtuber i Millor Instagramer, respectivament, del Zoom Festival d’#Igualada 

Així ho ha anunciat la codirectora del Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, Anna Cervera, aquest dimarts al vespre, durant la inauguració del festival. Cervera destaca que aquests guardons s’han incorporat per primer cop al Zoom i han estat escollits per votació popular. Aquests premis, juntament amb la resta de guardons del festival, es lliuraran a la gala de cloenda del Zoom, que tindrà lloc aquest dissabte, a les deu de la nit, al Teatre Municipal l’Ateneu.

Una altra de les novetats d’aquesta dissetena edició ha estat la incorporació al Zoom d’altres formats més enllà de la ficció televisiva. Segons el codirector del festival, Jordi Comellas, aquesta ampliació de continguts ha estat un encert.

Per la seva part, el regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps, ha destacat que aquest esdeveniment és un dels puntals perquè la ciutat aconsegueixi ser Capital de la Cultura Catalana al 2022.

En el marc del Zoom, al llarg de tota aquesta setmana es projectaran una cinquantena de produccions. Tota la programació es pot trobar al web del festival, www.zoomfestival.org, on també es poden comprar entrades per les sessions de pagament .

Estena accidentada del Zoom Igualada

El Zoom que no va tenir la millor arrencada possible. Aquest dimarts s’havia de projectar l’estrena d’ “Èxode”, amb la presència d’un ampli elenc d’actors de la pel·lícula, però a mitja projecció es va esgavellar el reproductor. Un problema tècnic que no es va poder solucionar en aquells instants, i per tant es va suspendre la projecció a mitja pel·lícula. La organització, davant la sorpresa dels assistents, va anunciar que properament fixaran una nova data i hora per la projecció d’aquest film. Uns fets, doncs, que van marcar el primer dia de Zoom. Una llàstima, però són coses que poden passar.

tornar_radioIgualada