L’Yvette Pons CB Igualada femení cau a la pista d’un gran Roser (78-60)

L’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada femení va perdre a la pista del Roser per 18 punts de diferència (78 a 60) i ara és 11è a la classificació de Copa Catalunya.

El partit va començar molt bé per al conjunt igualadí i al final del primer període guanyava per 3 punts de diferència. Ara be, al segon quart les barcelonines van donar la volta al marcador gràcies a un parcial de 22 a 7. Eren els pitjors moments de l’equip de la capital de l’Anoia que veien com al descans perdien de 12 punts. A la represa, el Roser encara va agafar més avantatge i les igualadines ja no van poder neutralitzar-lo i van acabar perdent per 18 punts, amb el 78 a 60 final.

Aquest dissabte l’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Tarragona Bàsquet en un partit que començarà a les 19.30h.