L’Yvette CB Igualada femení s’imposa a la pista del Joventut les Corts (50-61) en una gran segona part

L’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada femení va guanyar a la pista del Joventut les Corts per 11 punts de diferència (50 a 61).

El conjunt igualadí va haver de lluitar de valent per imposar-se en un partit que va ser molt anivellat durant molta estona. A la mitja part, el resultat era favorable a l’equip barceloní per 5 punts de diferència. Ara bé, a partir del tercer període tot va canviar. Les jugadores igualadines van donar la volta al marcador i es van situar 5 punts per damunt al final del tercer quart. A partir d’aquí, el conjunt de la capital de l’Anoia va fer una bona feina tant en atac com en defensa i va acabar guanyant per 11 punts (50 a 61).

Aquest dissabte l’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada femení tornarà a jugar a fora de casa. Serà a la pista del Roser en un partit que començarà a les 17.30h.