L’Yvette Pons CB Igualada cau davant L’Hospitalet en un final agònic

L’Yvette Pons club Bàsquet Igualada femení va perdre contra L’Hospitalet per 4 punts de diferència (62 a 66) en un partit que es va torçar al final.

El conjunt igualadí va dominar pràcticament durant tota l’estona. Al final del primer període guanyava de 2 punts de diferència, tot i que al descans el resultat era favorable a L’Hospitalet per 22 a 24, també 2 punts de diferència. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va agafar una renda d’11 punts el que semblava  que seria el camí de la recuperació. Amb tot, a l’últim minut, l’Hospitalet va aconseguir empatar, el que va deixar tocat el conjunt de l’Igualada. Als últims minuts, les igualadines van veure com les visitants donaven la volta al marcador i acabaven imposant-se per 62 a 66.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Copa Catalunya. El pròxim partit de l’Igualada femení serà el 15 de desembre a la pista del Club Bàsquet Lleida.