L’Yvette Pons CB Igualada derrota el CN Terrassa en un altre final emocionant

L’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada va derrotar el Club Natació Terrassa per 3 punts de diferència (55 a 52) ara és 10è a la classificació de Copa Catalunya.

A l’inici de partit, el Club Natació Terrassa va obrir una escletxa al marcador i es va situar amb un resultat d’11 a 17 al final del primer quart. Tot i així, les igualadines van saber reaccionar i van neutralitzar el resultat, que al descans era d’empat a 31. A la represa, les jugadores dels dos equips van actuar amb més intensitat que encert. D’aquesta manera, es va arribar a l’inici de l’últim període amb victòria momentània de l’Igualada per 6 punts (48 a 42). Amb tot, als últims minuts el partit es va convertir en un cara o creu, malgrat que les igualadines van saber portar el partit al seu terreny i van acabar guanyant per 3 punts (55 a 52).

Aquest diumenge l’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del líder, l’Almeda, en un partit que començarà a les 19.30h.