L’Yvette Pons CB Igualada femení cau contra el Roser en un altre final d’infart

L’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada femení va perdre a les Comes contra el Roser per 3 punts de diferència 57 a 60 en un final d’infart.

L’enfrontament va començar molt anivellat, tot i que es mantenia amb diferències mínimes a favor de l’equip barceloní. Al final del primer període, l’Igualada perdia per 5 punts (11 a 16). Al segon quart, la diferència del Roser es va incrementar i al descans les igualadines perdien per 7 punts (30 a 37). A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va sortir molt concentrat i al final del tercer quart el marcador era d’empat a 49. Al darrer període, es van viure els moments més emocionants, tot i que l’ofici de l’equip visitant va fer que l’equip de la capital de l’Anoia acabés perdent als últims segons. Ara l’Igualada femení és 8è a la classificació de Copa Catalunya.

Aquest dissabte l’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada femení visitarà la pista del Tarragona Bàsquet en un enfrontament que començarà a les 18.05h.