L’Yvette Pons CB Igualada femení no pot davant un gran Viladecans

L’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada va perdre a la pista del Viladecans per 23 punts de diferència (77 a 54) en un partit que es va decidir a la primera part.

L’Igualada no va poder fer res per superar un dels millors equips del campionat i al primer quart ja perdia per 15 punts de deferència (22 a 7). Al segon període, l’equip del Baix Llobregat encara va incrementar el marcador, de manera que al descans l’Igualada perdia de 19 punts (43 a 24). A la represa, les jugadores igualadines van escurçar distàncies i es van situar 10 punts a sota, el que semblava que seria l’inici de la recuperació. De tota manera, a l’últim quart, l’Igualada no va poder mantenir el ritme i va acabar perdent per 23 punts de diferència (77 a 54).

Aquest dissabte l’Yvette pons Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Hospitalet en un partit que començarà a les 19.30h.