L’Yvette Pons CB Igualada femení s’imposa a la pista del Lleida en un gran final

L’Yvette pons club Bàsquet Igualada femení es va imposar a la pista del Lleida per 7 punts de diferència (66 a 73) en un gran final.

El conjunt igualadí va trencar una mala ratxa de resultats amb una victòria brillant a la pista d’un rival que tenia per damunt a la classificació. Les igualadines van fer un bon partit, tot i que no va ser gens fàcil aconseguir la victòria. Al final del primer període, l’equip de la capital de l’Anoia perdia de 3 punts, però abans del descans va revertir la situació. A la mitja part, l’Igualada guanyava per 10 punts de diferència i a la represa es va arribar a situar 18 punts per damunt. Això sí, a l’últim quart, el Lleida va donar la volta al marcador i es va col•locar un punt amunt. De tota manera, aquest cop les igualadines van estar encertades al tram final i van acabar guanyant per 66 a 73, (7 punts de diferència).

Ara el campionat de lliga de Copa Catalunya s’atura. El pròxim partit del Club Bàsquet Igualada femení serà el pròxim 12 de gener a les Comes contra el Bencriada de Banyoles.