L’Yvette Pons CB Igualada perd contra el GEiEG Unigirona tot i dominar durant la primera part

L’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada femení va perdre a les Comes contra el GEiEG Unigirona per 18 punts de diferència (48 a 66) en la que suposa la 3a derrota consecutiva.

El partit va començar molt bé per a les igualadines, que al final del primer període dominaven per 7 punts de diferència. Al descans, l’avantatge continuava sent per l’equip de la capital de l’Anoia per 5 punts (35 a 30). A la represa tot va canviar. El conjunt gironí va donar la volta al marcador i es va situar amb un aparatós 41 a 48 (7 punts de diferència). A l’últim quart, l’Igualada es va tornar a encallar en atac i el GEiEG ho va aprofitar per acabar amb el 48 a 66 final. Derrota, doncs, de l’Igualada femení per 18 punts de diferència tot i que continua 8è a la classificació de Copa Catalunya.

Aquest dissabte l’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada femení visitarà la pista del Mataró en un partit que començarà a les 19.30h.