L’Yvette Pons CB Igualada perd contra el Lleida i haurà de jugar la fase de permanència

L’Yvette Club Bàsquet Igualada femení perd contra el Lleida i haurà de jugar la fase de permanència a Copa Catalunya.

El conjunt igualadí va caure per 7 punts de diferència (62 a 69) en un partit  molt ajustat,  però en què gairebé sempre va anar per darrere al marcador. A la mitja part, l’equip de la capital de l’Anoia perdia per 7 punts (26 a 33). Al 3r quart, les igualadines es van acostar al rival i es van situar a només 3 punts, el que feia preveure l’inici de la remuntada. A l’últim període, la tònica va seguir igual, però als últims minuts el Lleida va acabar enduent-se la victòria per 7 punts (62 a 69). Ara l’Igualada és 10è a la classificació de Copa Catalunya quan li falta una sola jornada per acabar el campionat de lliga.

Aquest diumenge, a les 17.45 h, l’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada disputarà l’última jornada de lliga. Serà a la pista del Bencriada de Banyoles.