RÀDIO IN Esports

L’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada femení va perdre contra el líder, el Viladecans, per 56 a 63

L’equip que entrena Sergi Alamillo va fer una gran primera part i va superar al seu rival. Al descans, les igualadines guanyaven per 4 punts de diferència (35 a 31). Tot i la gran primera part, a la represa l’equip no va estar bé i el Viladecans, gràcies a una bona defensa, va capgirar el marcador. Al final del 3r període, amb només 6 punts de l’Igualada, el resultat era de 41 a 48. Tot i que el quart quart va tornar a ser molt competit, l’Igualada no va poder evitar la derrota (56 a 63).

Amb aquest resultat, l’Yvette Pons Club Bàsquet Igualada continua a la zona mitjana de la classificació. Concretament és 9è, amb 12 victòries i 14 derrotes.

El proper partit serà després de Setmana Santa. El Club Bàsquet Igualada femení es desplaçarà a la pista d’un rival directe, l’Hospitalet.