Magnífica 2a posició de l’atleta del CAI Abdessamad Oukhelfen a la Cursa dels Nassos de Barcelona

El corredor del CAI Abdessamad Oukhelfen va assolir una espectacular segona posició a la 20 edició de la Cursa dels Nassos de Barcelona. Shelia Avilés, per la seva part, va ser desena.

La cursa es disputa cada final d’any pels carrers de la Vila Olímpica sobre un recorregut de 10 quilòmetres. Una vegada més hi va haver una nombrosa participació amb més de deu mil atletes. Oukhelfen va fer una cursa brillant, amb un temps de 28 minuts i 51 segons. L’atleta del CAI va lluitar durant tota l’estona per endur-se el triomf però es va quedar a tan sols 4 segons del guanyador, el corredor del Barça Artur Bossy.

A la Cursa dels Nassos cal destacar la brillant 10a posició en categoria femenina de la també atleta del CAI Sheila Avilés. La corredora de Santa Margarida de Montbui va arribar a la meta amb un temps de 36 minuts i 23 segons.