icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Manel Fuentes, Dr. Prats, Obeses i la Revetlla de les places són alguns dels plats forts de la Festa Major d’#Igualada, aquest cap de setmana

La festa, que arribarà dilluns al seu punt final, inclou al llarg del cap de setmana algunes de les propostes més destacades. Així, per exemple, la música catalana serà  la protagonista aquesta nit, amb un concert doble amb Dr. Prats i Obeses, al Parc Central. La matinada de dissabte a diumenge, serà el torn de Manel Fuentes amb les millors versions de Bruce Springsteen. L’actuació començarà a la una, a la plaça de Cal Font. Tampoc faltarà la música de ball i les versions d’èxits del rock, el pop, el techno, o de les cançons més estiuenques, amb l’Orquestra Metropol, que actuarà diumenge, a les vuit del vespre, a la plaça de l’Ajuntament.

L’humor també serà present a la Festa Major d’aquest any amb el teatre i el cabaret de Les Chanclettes, dissabte a les 12 de la nit, a la plaça de la Creu, o amb l”Audiència I-Real’ de Toni Albà, dissabte, a les nou del vespre, al Teatre Municipal l’Ateneu.

La festa inclourà també moltes d’altres propostes com el tast al rec, les barraques, La Passacalle, correfocs, la processó de Sant Bartomeu, cercaviles i el Vaparir Tour.  El punt final el posaran el Piromusical, que es farà dilluns a les onze de la nit, al Parc Central, i la tradicional pujada de cadires al Clein.

tornar_radioIgualada