icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Manifestació davant el Consell Comarcal de l’Anoia per denunciar el tancament de l’Escola de Dansa

Aquest dilluns es va llegir un manifest davant el Consell Comarcal de l’Anoia per denunciar el tancament de l’Escola de Dansa.

Els manifestants, més d’un centenar, estaven formats per l’equip docent de l’Escola de Dansa, pares i mares d’alumnes així com el propi alumnat i diferents entitats i associacions. La lectura va servir per reivindicar que malgrat que el Consell Comarcal es va comprometre a aplicar un sistema de beques, suposa un atac als drets socials i un apropament a la privatització de la cultura i de l’educació. En aquest sentit, van exposar que “l’Escola de Dansa és un servei públic, amb valor social, que garanteix la igualtat d’oportunitats i facilita l’accés de la dansa al veïnat de la comarca”.

La coordinadora pedagògica de l’Escola de Dansa, Glòria Ros, assegura que “el tancament els suposa un daltabaix molt gran per la ciutat i sobretot veure que hi ha institucions públiques que permeten que es tanqui una escola d’ensenyament artístic”. En aquest sentit, considera que “això és el que fa més por i pel que hem d’intentar donar-li la volta”. Ros assegura que seguiran lluitant perquè es restableixi una escola pública de dansa de caràcter públic.

El manifest va anar a càrrec de Marta Riba i tant abans com després de la lectura, els alumnes de l’Escola de Dansa van engegar diferents coreografies davant els manifestants i la gent que era a la plaça.

 

 

 

 

tornar_radioIgualada