Marc Calzada i Carla Perianes, guanyadors de la Copa Nadal 2019 amb una participació rècord

Marc Calzada i Carla Perianes han estat els guanyadors de la Copa Nadal que es va disputar ahir a la piscina del Molí Nou.

Ho van fer entremig d’un rècord de 126 participants i en un ambient assolellat, malgrat que la temperatura de l’aigua seguia molt freda d’acord a l’època de l’any. Des del migdia es van anar duent a terme les diferents sèries de què constava la prova i que van finalitzar amb les curses de relleus, tant en categoria masculina com femenina. La Copa Nadal de natació a l’aire lliure es remunta a l’any 1939 i, encara que té caràcter competitiu, es va tornar a evidenciar que el més important és passar-ho bé.

L’última cursa de relleus la van protagonitzar les autoritats entre els que s’hi trobaven l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el president del Club Natació Igualada, David Ramis.