icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Marc Castells a ERC “vostès han presentat un informe de part, signat per un jurista d’ERC” – Enric Conill al govern “no se’m havia acudit demanar-lo als serveis jurídics de JxC”

La tensió es va notar en el ple ordinari del mes de novembre a la ciutat d’Igualada. En el punt que dona el tret de sortida a la regularització del servei d’aigua es van viure els moments més tensos.

L’alcalde Marc Castells va acusar a ERC i a Poble Actiu de qüestionar els serveis jurídics de l’Ajuntament. En un moment del debat, Castells va preguntar qui havia signant l’informe extern presentat per ERC i Poble Actiu. Va ser en aquell instant quan Castells va dir que l’havia signat Marc Bartomeu i Prat, jurista d’ERC a la Diputació de Barcelona. L’alcalde va acusa els republicans de presentar un informe de part, que diu el que els agrada sentir, i amb un intent de confondre la ciutadania.

Per la seva part, Enric Conill, va respondre amb sarcasme afirmant que no se li havia passat pel cap demanar l’informe al grup d’assessors de Junts per Catalunya.

Marc Castells va finalitzar dient que “mai, mai s’havia qüestionat com ara els serveis jurídics de la casa. És mot greu”

tornar_radioIgualada